BRAKKE BERG

BIKE B&B

01 Bike B&B Brakkeberg logo L.png

B&B VOOR DE WIELRENNER EN MOUNTAINBIKER

 

Overnacht na een mooie tocht bij Bike B&B Brakke Berg; een mekka voor de sportieve fietser, waar samen bewegen, gezondheid en gezelligheid centraal staan.

Deze B&B is kleinschalig, gezellig en gelegen aan het Geuldal en naast de beklimming Brakke Berg. Er zijn acht kamers welke zijn voorzien van heerlijke bedden.

 

FIETSEN EN ONTSPANNEN

Ze staan garant voor een heerlijk verblijf waarbij jij je helemaal kunt richten op je favoriete sport wielrennen of mountainbiken. Aan alles is gedacht: lekker ontspannen in de sauna, een fijne sportmassage na een fikse tocht, een bewaakte fietsenstalling met reparatieruimte, powerfood bij het ontbijt en smakelijke eiwitshakes. En heb je verder nog wensen: laat het ze weten!

 

In samenwerking met Off Trails organiseren we tochten met start en eindpunt bij de B&B.

06-48 49 01 74

info@brakkeberg.nl

www.brakkeberg.nl

LE RÊVE

B&B

A4A3992DA5C4473E99EC7E179DCEAF26.png

TRAILHUB: B&B LE RÊVE

 
B&B le Rêve, een klein hotel met 7 kamers gelegen in het buitengebied van Maastricht tegen de Ambyerheide en natuurgebied De Dellen. Frank & Karin hebben een boeren schuur uit 1750 omgebouwd tot een zeer aangenaam klein hotel. Stap bij le Rêve de deur uit en je bent gelijk op de Meerssen route, fiets de berg af en je zit op de Mergelland route. Vanaf de B&B heb je een totaal overzicht over Maastricht. Een ideale startplek voor een uitdagende mountainbike tocht.

 

Voor meer informatie www.lerevemaastricht.nl

12316149_575762602577032_600855211619162

HOTEL

LE BAROUDEUR

HET FIETSHOTEL VAN HET ZUIDEN

 

Hotel le Baroudeur is een fietshotel gelegen in de wielerstad Valkenburg aan de Geul. Yvonne en Ivano heten u hier van harte welkom.
Ze staan garant voor gezelligheid, kilometers, hoogtemeters, prachtige natuur, soms afzien, goede nachtrust, lekkere pasta´s of een mooie BBQ met een lekker streekbiertje of wijntje, verse vlaai en een Italiaanse espresso.

Vanuit het hotel fiets je de mooiste routes in het Limburgse heuvelland. Ivano neemt je vanuit zijn passie mee in de wielerwereld waarbij het mogelijk is om samen met hem een prachtige fietstocht te maken. Off Trails kan vanuit deze mooie locatie zorgen voor een unieke mountainbike tocht voor verschillende niveaus.

 

Bij hotel le Baroudeur is het mogelijk om gebruik te maken van hotelovernachtingen of een passend dag arrangement. Bezoek de website voor meer info!

www.lebaroudeur.nl

De Lange Akker

HOTEL

In het hartje van Berg en Terblijt ligt ons familie hotel. In het zuid-limburgse heuvelland staat Hotel de Lange Akker elke dag voor u klaar en kunt rekenen op persoonlijke service en gastvrijheid die u van limburg mag verwachten.

hoteldelangeakker.nl

RESERVEER HIER JE EXCLUSIEVE MTB TOCHT!
arrow&v
Starttijd (voorkeur)

*Na een gemaakte reservering ontvang je een bevestiging en de algemene voorwaarden

Off Trails Mountainbike Tours
06-57543575
  • Facebook
  • Instagram